Istraživanje 2000 odraslih osoba pokazalo je brz tempo

Studija 2.000 odraslih osoba pronašao brzi tempo života u kombinaciji s rastućim radnim pritiscima i telefon koji nikada ne zaustavlja znači malo ljudi “isključiti “.

Ostali čimbenici uključuju stres roditeljstva, dulje vrijeme putovanja na posao i financijske pritiske zbog rastućih troškova života.

Dvije trećine onih anketiranih vjeruju da način života koji ne ostavlja vremena za dekompresiju uzima svoj danak na zdravlje i emocionalnu dobrobit.

Istraživanje je pokazalo one koji ne naći vrijeme, samo to učiniti za u prosjeku 54 minuta dnevno.

Istraživanje je također pronašao poteškoće koje smo isključili znači da smo lijevo osjećaj “mentalno frazzled ” dva puta tjedno u prosjeku.

Unatoč tome, Twinings istraživanja provedena kroz OnePoll, pronašao mnoge od onih anketiranih su napravili promjene u svojoj svakodnevnoj rutini kako bi im pomogli da se bolje opustiti.

To uključuje uzimanje duže pauze čaja tijekom radnog dana, ne gleda na svoje mobilne uređaje u večernjim satima i čitanje knjige prije odlaska u krevet.

Ostale metode uključuju uzimanje više pauze za čaj, vježbanje i provođenje pravila “bez razgovora o radu” kada je kod kuće.

SWNS (sWNS)

Related Articles

Back to top button
Close
Close